Sunday, July 15, 2012

A few Before & After photos of our house

Our House Before
Tom loves to remind me that this photo almost prevented me from scheduling an appointment to see the house.  Zero curb appeal!










But this is what we envisioned when we saw the house in person :)

Our House After



Our detached guest studio and garage Before

Our detached guest studio and garage After


  A few of our kitchen and dining area Before
Our kitchen and dining area After




Our Living Room Before
Our Living Room After


We're renovating the inside of our guest studio now and will post more before and after shots when it's done:).

9 comments:

  1. Sarah,
    Your new cottage is spectacular. I would like to make reservations for sure. Our upcoming trip to Normandy with Sharon Santoni will inspire you beyond words. Can't wait to share the brocante tour with you.

    Michele Abrate

    ReplyDelete
  2. What a wonderful transformation!! I love how you took something so traditional and made it so incredibly special! Love!

    ReplyDelete
  3. Wow! Nicely done. Hard to believe that's the same house! Love what you did with it.

    ReplyDelete
  4. Panel Çitin montajının kolay oluşu ile görüntüsünün diğer çitlere göre çok daha güzel olması en önemli tercih sebeplerindendir. Görüntüsünün yanında dayanıklı oluşu da ayrı bir artı özelliği olmaktadır. Panel çitli tellerin kaplaması için galvaniz üstü statik boyayla yapılır ve dikmesinde kullanılan kaplama ise elektro galvaniz üzeri yine statik boya yapılmaktadır. Çitin en büyük artılarından biri de istenilen renkte yapmaktayız. Satın alacak kişilerin ne renkte isterse istesin yapılıyor. Panel çitlerin yüksekliği 50 ve 250 cm. arası değişen panel çitlerin çift telli oluyor. Montajında gerekli olan plastik klipslerin âdeti panel çitin yüksekliğine göre değişiklik gösterebilir. Örnek verirsek 50 cm olan panel çit için 1 adet plastik klip yeterken 120 cm Bir panel çite 2, 200 cm Bir panel çite ise 3 plastik klips gerekebilir. Şapka adı verilen plastik kapaklar montaj esnasında her dikme için kullanılarak görsellik bütünlüğü sağlar. Dekoratif, renkli, dayanıklı, kaliteli olan panel çitler gerek duvar üzerine gerekse de toprağa monte edilmektedir.


    Tel örgü
    Panel çit
    Panel çit Fiyat
    Tel Çit
    Çit
    Panel tel çit

    Ankara ve tüm Türkiye geneli satış yapan firmamız Tel örgü ürünleri ve bahçe çiti - panel çit - jilet tel - kafes tel satışı yapmaktadır.

    Bahçe çiti ve teli siparişleri alınır ayrıca Sincan Tel örgü ve çim çit - kafes tel - jiletli tel - bahçe çiti ürünleri burada

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Ankara içi kilitli parke taşı ustası ve Kilit Taşı uygulaması yapan firmamız istenilen her bölgede kilit taş işlerinizi yapabiliyor. Ankara Kilitli parke taşı yapımı ve söküm takım işlerinde bir numaradır. Kilitli parke uygulaması ve Kilitli parke işleri yaparız.

    https://bahceduzenlemepeyzaj.blogspot.com/p/kilitli-parke-ankara.html

    ReplyDelete
  7. Çanakkale tel örgü ve bahçe çiti fiyatları çim çit, panel çit , bahçe kapısı, sürgülü kapı, tel çit fiyatları ve tüm bahçelerde kullanılan bahçe teli fiyatları hakkında firmamıza göz atmak istermisiniz. Çanakkale tel örgü için fiyat alabilir beton direkler, boru direkler, Bahçe telleri, Panel çitler, Jiletli teller gibi tüm çit ürünleri imalatı ve montajı hakkında bilgi edinebilirsiniz.
    Çanakkale tel örgü

    ReplyDelete
  8. Güç artırıcı macun - Cinsel güç macunu - Ankara macun satışı - Ankara'da macun satan aktar firması himetinizdedir.
    Cinsel güç artırıcı macun

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...