Tuesday, October 28, 2014

Our Pebble Beach Home- Project Completed!!


Our Pebble Beach home and project is now complete and ready for it's new owner!  Our European Farmhouse renovation is now on the market and for sale!   We have touched every inch of space inside and out and have thoroughly enjoyed every aspect of this renovation.  I hope it shows!


Photo courtesy of Tour Factory.com


Please enjoy the virtual tour courtesy of Realtor, Kristi Knutzen of Alain Pinel Realtors, Carmel By The Sea, and Tour Factory.com. For more info contact Kristi at (831) 915 8201.   Click on the link here to start the tour:  European Farmhouse Virtual Tour


We hope you enjoy the tour,  we are likely in the back garden enjoying a glass of wine and relaxing for a bit until we are ready to begin our next project and adventure.  Stay tuned......it's going to be a good one!

Cheers and thanks for reading.
XO

17 comments:

  1. Hi, Sarah and Tom - What an incredible transformation! You two are extremely talented!! I've enjoyed following the progress of this home. It looks so warm and beautiful. The photos are lovely. Wishing you a speedy and fabulous sale. The new owner(s) will be very fortunate to have this home.
    Cheers,
    L

    ReplyDelete
    Replies

    1. Günümüzün en popüler bahçe çitleri arasında yer alan ve kalitesi ile her kesimden taktir toplamış ve yüksek güvenlik isteyen kişilerin en başlıca tercih ettikleri ürünümüz olan çitin maliyeti Panel Çit Fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız lütfen sayfamıza göz atmanızı rica ediyoruz. Ayrıca sadece Türkiye'de değil Dünyanın her yerinde en çok kullanılan ürünlerin Tel örgü bahçe teli olduğunu biliyormuydunuz. Tel örgü maliyeti ve fiyatları hakkında sayfamıza göz atabilirsiniz.

      Delete
    2. Günümüzün en popüler bahçe çitleri arasında yer alan ve kalitesi ile her kesimden taktir toplamış ve yüksek güvenlik isteyen kişilerin en başlıca tercih ettikleri ürünümüz olan çitin maliyeti Panel Çit Fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız lütfen sayfamıza göz atmanızı rica ediyoruz. Ayrıca sadece Türkiye'de değil Dünyanın her yerinde en çok kullanılan ürünlerin Tel örgü bahçe teli olduğunu biliyormuydunuz. Tel örgü maliyeti ve fiyatları hakkında sayfamıza göz atabilirsiniz.
      Dünyanın En çok kullanılan ürünlerinden olan bahçe çit teli ve Tel Örgü Fiyatları Ankara günümüzün en çok tercih edilen çit sistemlerinden birisidir. Sizlerde Bu ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmelisiniz mutlaka bir gün ihtiyaç duyacağınız ürünlerin Tel Örgü Ankara Olduğunu unutmayınız. Bahçelerinizin güvenliğini sağlayan bu ürünlerin kullanımı gayet basittir.
      Panel çit Ankara Panel Çit Fiyatı - Tel örgü Ankara - Tel Örgü Fiyatları
      - Jiletli tel Ankara - Çim çit Ankara - Online satış hizmetleri ve Tel çit fabrikası imalatı ve Ankara Tel Örgü Fiyatları ile hizmetinizde.

      Panel çit birçok noktada, güvenlik yönünden avantajlıdır. Ev veya bahçeye yabancı kişilerin girmemesi, hayvanların bahçe veya tarlaya girmemesi, sınır alanlarının belirlenmesi gibi birçok alanda panel çit tercih edilmektedir. Talepler doğrultusunda, istenilen kalınlık ve özelliklerde üretim yapıldıktan sonra, panel çit modelleri farklı yerlerde kullanılabilmektedir. Ayrıca, kolay montaj yapılabilmesi de, panel çitlerin birçok alanda kullanımını arttırmaktadır. Kaynak; https://www.panelcitankara.com/urundetay/panel-cit-sistemleri

      Delete
  2. It looks lovely! I am sure it will sell quickly! Looking forward to your new adventure... All the best, Rié

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. stunning. we have some beautiful collection, please visit my site to www.indo-furni.com

    regards

    ReplyDelete
  5. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  6. Thanks for that buddy. Wedding venues plays very significant role in any wedding and considering this I have decided to hire best Hollywood venues for my wedding and hope I will also get a same planning team for my wedding.

    ReplyDelete
  7. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  8. Awakening post to read and it creates a common sense among readers too. Thank you.

    ReplyDelete
  9. Tuvalet tıkanıklığı nasıl açılır? sorusuna yanıt arıyorsanız. Doğa tesisat firmamız ile iletişime geçin.

    ReplyDelete
  10. robotla her türlü tıkanıklık açma sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz

    ReplyDelete
  11. Çit sektöründe isteğe ile işlevine göre değişik panel çit malzeme ve uygulama şekilleri bulunmuştur. Bahçe Teli Çit sistemleri galvaniz ile PVC kaplamalı olabiliyor. Bunun yanı sıra panel çitler, dikenli teller, jiletli teller, tel örgüler ve panolu çelik hasırlar çit sistemlerinin değişik uygulama şekillerindendir.
    Tel Örgü Fiyatları
    Sağlam kaynak yapısı ile aynı zamanda galvaniz üzerine elektro statik fırın boya kaplaması ile uzun ömürlü kullanımlar sağlayan klasik panel çit sistemleri; iş yerleri, süper marketler, fabrikalar, site, villa, hava alanları, park yerleri ve farklı birçok amaçta ya da yerde kullanım imkânı sunmaktadır. Panel çit Fiyatları Uygulama alanına göre ise; Single Panel Çit, Sedafor Single Panel Çit, Canfor Double Panel Çit, Canfor Single Panel Çit, Double Panel Çit, Sedafor Double Panel Çit ve Dekosedafor Panel Çit olmak üzere çeşitleri bulunuyor.
    Panel çit
    Çevre güvenliği konusunda sektörün kurucusu ile öncüsü olan firmamız dünyadaki sektörel gelişmeleri yakından takip etmekte olarak Ankara Panel çit uluslararası kalite standartlarına ulaştırmaktayız. Ülkemizin her yerinde malzemesi ile montajı dâhil olmak üzere tecrübeli ekiplerimizle komple panel çit uygulamaları yapmaktayız.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...